Pár Budhů
Proběhnu řádky
Sladkobolno
jako med se stránkou táhne
Rozvodněné touhy
slzy
něžnůstky
Objetí
polibky
Štěstí
radost
A vzápětí zase pláč
Nekomečné
Da Capo Al Fine
Pár Budhů
co na stole mi drží tichou vartu
směje se pošetile
když zklamaně zvednu číš
a chutnám Chardoné
odněkud od břehů Pacifiku
Bůh s Vámi
hledači mámivých představ
a sběratelé bodů
Quo vadis,Domine
když v sobě nehledáš
tu krásnou pravdu
o tom co nenalézáš
..................i o sobě...
Komentáře (3)
Komentujících (3)