Myslím...
Anotace: sebestredne a pozitivni,no vlastne jen castecne pozitivni, ale uplne sebestredne
Myslím na své krásné vlasy
vlasy mrkají jak řasy
řasy, které klopím k zemi
tu zemi líbám
v té zemi dobře je mi
Myslím na své bílé dlaně
ty dlaně slouží nebeské panně
panně z nebe, panně z porcelánu
rozbité panně
panně v moci pánů
Myslím na své dlouhé nohy
ztuhlé nohy, čertovy rohy
v rudých botách schované
stuhy touhy svázané
Myslím na své tělo…bolavé
Komentáře (0)