Zrada
Duše zklamaná pod nebem temnoucím,
modlitbu šeptá hvězdám zářícím...
Svět v představách jiný se zdál,
sliby řečené však stojí opodál.
Co láskou něžnou se zdálo,
jen prázdnou řečí se smálo...
A duše stále dál kráčí,
smutnou tvář slzy žalu smáčí.
Svět jen si s ní hrál,
teď neví, kudy jít dál...
Komentáře (2)
Komentujících (2)