Tam..
Svěží nádech všedního rána,
Lahodný větřík...
Vlasy mi mává...
Zelené stromy a vůně trávy...
S úsměvem na tváři,
Uléhám...
Něco mi schází...
Vzpomínám včerejší den.
Skřivánčí zpěv...
Tvůj teplý dech...
Vlasy ze zlatých pramínků…
Tep srdce,
Náhodných cizinců…
Tvůj pohled plný naděje...
A úsměv,
Který mě zahřeje...
.
.
Tam v trávě...
S myšlenkou na Tebe...
... usínám ...
Komentáře (0)