Anotace: Na šaty kanou...
Víš, jak vypadá smrt? Nijak, jenom o sobě nebudeš nic
vědět, cítit, budeš nic.
To ostatní jsou jen smyšlené bláboly - posmrtný život,
život na nebi nebo v pekle...
Nikdo se neotočí v pravdě do očí.
Vždyť je to normální cyklus.
07.05.2007 19:33:00 | jehlaspichlas