Anotace: Já jsem on...
Tak nevím jestli nejsem rozdvojená osobnost, protože mi připadá, že ten Sigurd co sem píše sem já. Ty tvoje básničky mi jdou přímo od srdce je to paráda!!! a ješte k tomu jsi z karlovic - tak sem to já nebo nejsem?
PS: darmoděj to mám moc rád. Šel včera městě muž a šel po hlavní třídě...
06.05.2007 19:58:00 | ejwo