Rezignace času
Vše uvést chci na pravou míru
o tom že svět se točí stále
hledáme, kde nechal tesař díru
modlíme se, když máme na mále
Dost často je nám ouvej
pak rádi bychom k nebesům
snadno se tedy přece rouhej
stejně nepříjdeš k všem ďasům
Stejné se stále dokola opakuje
titéž stejní lidé jsou u válu
rána se neustále lehce zaceluje
pochodujeme za marše časů
Tak dále, výše, hlouběj a níže
co nezabije mě, to posílí
nebudeš ten, kdo si rány líže
ty rosteš přece do síly
Komentáře (6)
Komentujících (6)