Spousta otázek,žádná odpověď
Anotace: Jednoduchá veršovanka zapříčiněná sebedestruktivní náladou....
Další den je za mnou
Další den-další bitva
Vyhraná?Prohraná?
Naštěstí už dohraná.
A zítra zas,
pozítří znova.
Tu poslední stejně
nevyhraje nikdo z nás.
Tak proč se snažit?
Proč se bít?
Proč se bát?
Pro co žít?
Nebo spíš pro koho...?
Přečteno 370x
Tipy 2
Poslední tipující: Egretta
Komentáře (1)
Komentujících (1)