Anotace: zase nějaká výleva citu takže nevim jeslti to pochopíte kdyžtak budu ráda za komentář
upatlaný nejsou sou hezký mě se líbí!!! a jsem ráda že se snad líbí ty moje, a nevtěluju se do tebe ani za tebe nepíšu každý má chvíle kdy cítí tohle já je mám často a proto jsem psala takýhle básně a ani zabíjet sama sebe se nechystám to by byla škoda ne???:)
13.06.2007 19:05:00 | Kirsten
tý jo jako by jsi psala o mě! jo a díky za hlasy, to se ti fakt tak líbí moje upatlaný básničky?
13.06.2007 00:36:00 | blue