Být milován či zemřít
Anotace: Je pozdě na slova....
Pouhé slovo nestačí,
jedna věta postačí.
Vyjev mi své city,
které jsou v tobě vpity.
Říkám ti teď tady,
že pro mě jsi ten pravý.
Pokud to není pravda,
ať mi osud zavdá.
Zabije mě blesk,
po mě zbyde v tobě stesk.
Po mě, po nás, po našem přátelství...
Aspoň v to doufám.
Komentáře (0)