Dým
Proužky mizí jeden za druhým
každým mým nádechem je výháním ze světa
zabránit už tomu neumím
za každý z nich mě čeká smrtelná odveta
jak s tím mám ale skončit?
i já potřebuji žít
proč se s tímto životem loučit
ikdyž není takový jaký by měl být
nebyl by to snadný
nádech tak najednou nezvykle chladný
Komentáře (1)
Komentujících (1)