Učiteľka lásky.
Som hlasom básní
a Ty jeho utešiteľkou.
Som žiakom lásky
a Ty mojou učiteľkou.
Ja vymýšľam slová,
kým Ty o nich spievaš.
Ja plačem znova a znova,
a Ty sa len usmievaš.
Preto smútim za hlasom,
ktorým sa Ty stávaš.
Už viem,že ja som,
s kým sa rada hrávaš.
A kým ja som slepá vášeň,
Ty vidíš jej skrytú krásu.
A ked´ o nej píšem báseň,
privádzaš ju do úžasu.
Komentáře (2)
Komentujících (2)