Anotace: Taková menší koláž z textů mojí oblíbené kapely...možná je to hloupost, ale měla jsem chuť to sem dát.
mám tu jednu, kde se rádiová hlava taky zamotala, ti ju ukážu a schválně esi poznáš :o)
19.04.2008 11:45:00 | hanele m.
dobry..a tohle //Čím víc se tě pokouším vymazat
tím víc se objevuješ// to moc dobre znam..diky za komet u me..a to nezni odevzdane..to je odevzdany...
06.05.2007 16:03:00 | Adrianne Nesser