.... na kostech poražených .... stavíme své babylónské věže ...
aby pak jako oni .... zmizely v propadlišti dějin ...
*- každý vede svou soukromou válku ... sám ze sebou ...
a průser je ... že na výsledek
... žádná lotynka sázky nebere ...
10.05.2007 17:26:00 | HarryHH