V okovech
Žal
utápím ho v hrnku čaje
z lesních plodů
toužím tajně
po kousku ráje
volám, volám
o svobodu.
Poutají
mě vzpomínky a vhledy
tak proto ruce v okovech
chtěla jsem, naposeldy
nelpět pouze na slovech
co se
rouhají.
Komentáře (2)
Komentujících (2)