ahoj zlato - koukam,povedlo se ti napsat báseň pro sebe samu...můj komentář je pouze následující - kdo jinej by měl být šťastnej jen tak sám ze sebe než ty?Neznám moc lidí jako si ty a opravdu upřímně si tě vážím právě proto jaká jsi...tak ten svět,co se kolem točí,neber tak do důsledků a jen ŽIJ,možná právě to všechno opravdový a krásný přijde až ve chvíli,kdy začneš chtít od života míň.
07.05.2007 23:21:00 | Courtnei