Taky nemám rád kouření!A nechápu,proč ho prostě nepostaví mimo zákon!Na jedné straně není na léky pro ty opravdu potřebné,na druhé si jiní sami ničí zdraví a přinášejí svým blízkým jen utrpení!A ministerstvo zdravotnictví se spokojí s tím,že na cigaretové krabičky se natisknou o trochu větším písmem notoricky známé pravdy o tom,jak kouření škodí!Zavání mi to zanedbáním pracovních povinností,ba přímo sabotáží práce těch,co péči o naše zdraví upsali své duše!
Představuji si,že takhle nějak bys měla promluvit do duše svému příteli-kuřákoovi.
Tak zahoď už tu cigaretu
a zas mne k sobě přiviň blíž,
zeptej se medových mých retů,
jestli je políbiti smíš!
Nechci být jak uzenka Tvoje!
Jsem dívka,láskou vonět mám...
Zkus odbourat zlozvyky svoje
a já Ti nebe poznat dám!
Kouření krátí dech i roky,
co bys tu se mnou mohl být,
psát svými skutky Lásky sloky,
či snad chceš brzy v hrobě hnít?
26.05.2007 15:23:00 | Kozoroh 1