Utíkej
Anotace: takový psychedelický...jako všechny poslední dobou
Utíkej hochu, utíkej
Už tě skoro mají
Už se jejich pařáty
Dotýkají tvé hlavy
Utíkej chlapče, utíkej
Už ti dýchají na záda
Už uvazují smyčku kolem krčku
A ty se ani nebráníš
Utíkej člověče, utíkej
Už se začínáš houpat
Do rytmů jejich bubnů
Už je čas odsaď zdrhnout
Tvůj čas je pryč
Tak tě přece dostaly
Ty ohavný špinavý drogy
Už se na nich zase houpáš
Člověče, měl si běžet rychleji
Komentáře (1)
Komentujících (1)