Chci spáchat incest se smrtí!!
Anotace: Opojenpívemsnažímsepsát.
Právě jsem dorazil domů
a stejně tak procitl z bludu.
Už nechci být jiný
už chci být stejný.
Nechci nikam nepatřit,
chci se mezi Vás zařadit.
Chci být ovlivněn masovou psychologií,
z reklam,filmů a masových médií.
Chci zasraný stereotip být,
chodit do práce,
vydělávat peníze
a od rána do noci pít.
Mrdám na víjimečnost,
vsázím na stejnost,
chci být řadový občan
a touhle básní nedotčen.
Báseň nesmím dokončiti,
neb byl bych jiný.
Můžu jít leda do piči
a být stejný.
Komentáře (2)
Komentujících (1)