Skládání básní
Unavený básník,
sešlý věkem,
sklenka na víno,
plná krvavých slz,
zapadající slunce,
hvězdy nad hlavou,
láska v srdci,
jaro v přírodě…
co si ještě více přát,
k skládání básní…
Přečteno 1806x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
Komentáře (2)
Komentujících (2)