jo tak ten řádek s hroznýšem mi zrovna připadal nejslabší, vyrušil mě a nezapadl mi do textu, připadal mi trochu jako dětská říkačka. tak vidíš, jak se různí názory. jinak je to pěkné, jak tak sleduji tvou tvorbu, myslím, že právě uzrála dobrá věc.
10.05.2007 15:32:00 | grygaruv atelier