Život je sen

Život je sen

Anotace: Zamyšlení nad životem...

Život to je ale věc,
neříkám vám žádný kec.
Život je jen pouhý sen,
co zdává se vám každý den.
Život je pane ironie,
co všechny naděje vám hned rozbie.
Možná říkáte, že to pravda není,
ovšem až pochopíte,
tak se všechno změní...
A když se někdy vzbudíte,
tak smrt tam zahlídnete.
Tak co s tím??
Co mi řeknete??
Nemám snad pravdu??
Co myslíte??
Možná, že se mílím,
ale co když ne??
Možná, že to všechno takhle je...
Autor Euronymos, 07.05.2007
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí