Teď já
Teď já
Řev poraněného zvířete
Krvácející srdce
Opuštěné pohozené v blátě světa
Potřebuje
Řve
Potřebuje
Řve
A hledá lásku
Mluvila jsem
Řekla jsem to
A teď?
Jen prázdno
Samoty
Řvu
Řvu
Řev
Ticho
Mrtvé tělo
Pohozené
Na poli
prázdnoty
Komentáře (1)
Komentujících (1)