Nádherně Ti verše básní plynou.Myslím,že v sobě máš jen dobro.Z básně to vyzařuje.Obstojíš určitě.
09.05.2007 00:14:00 | s.e.n
Čau mamčo, myslím že jsme obstáli v životě již jen tím že jsme se bez pobytu ve cvokhauzu dožili těchto hořkých konců ...:-))
.... a také jsme ještě nikoho nezabili ...
i když mnozí by si to zasloužili ... a někteří i dvakrát .. :-))
07.05.2007 15:22:00 | HarryHH