Dobrou noc
Anotace: Pro zamilovaný lidičky:o)
Až zase večer půjdeš spát
krásný sny nechej si lásko zdát
krásný sny o tom jak moc Tě miluju
každý minuty bez Tebe lituju="o(
na dobrou noc chtela bych Ti polibek dát
a myslet na to jak mě máš rád:o)
miluju Tě víc než sebe
milovat chci jenom Tebe
tak už spinkej lásko moje
nezapomen,že sem Tvoje
Komentáře (2)
Komentujících (2)