Pomoc
Anotace: zpověď kamarádovi
Je mi smutno příteli,
a nevím po kom.
Je mi úzko příteli,
ale nikdo neví o tom.
Stýská se mi příteli,
možná po tobě.
Nechci s nikým mluvit příteli,
pořád jenom o sobě.
Potřebuji pomoc příteli,
už to dále nedokážu.
Už je konec příteli,
své srdce ti neukážu.
Komentáře (1)
Komentujících (1)