Jaro po třicítce
.....Sám na nedělní procházce,
uondán sluncem, pomalu se nudím
Vtom slečna, co cestou loudá se,
svou krásou dočista mě vzbudí
Záplava vlasů, v bocích se vlní,
před očima dělaj se mi kruhy
Tak sedmnáct, osmnáct, více jí není
Dlouho nezažil jsem stejné vzpruhy!
Tu její rtíky, krásné, rudé, mě
k překvapení, rozhodly se oslovit:
CO SEŠ TO DO PRDELE ZA UCHYLA!
-A žaludek můj potřeboval vyprázdnit,
z citu jen kopřivka na kůži mi zbyla
(Raděj budu zase jenom snít)
Přečteno 357x
Tipy 1
Poslední tipující: fire.fly
Komentáře (6)
Komentujících (5)