Anotace: krátký příběh dvou mladých a nezkušených a o jejich očekávaném prvním polibku
nevím jestli úsměvný znamená trapný... pokud jo, tak s tím nesouhlasím:) apropo, W.O.K.O... takhle tě vůbec neznám? něžiješ dva životy? nahraješ na nás ve třídě něco uplně jinýho a tvoje já je jiný?
10.05.2007 12:21:00 | jaňa