Anotace: To napsal jeden můj velice dobrý kamarád, když měl trochu vysmátou náladu...
Hen je pole a hen zas koleje.
Travička voní, hmm jarní zelení,
ku*va už mám chuť na hulení.
cigárko dáme a pak si zazpíváme,
vínko nalejem a pak se zasmějem.
Smích nepřestává, ku*va, dobrá tráva...