Nedělej to, prosím!
Anotace: pro jednu kamarádku, který se zalíbily halucinogeny a je to vážně škoda..:-(
Zruš to, nebo odlož na jindy
prší a kapky kouř nenávidí
- to víš,
tak neblázni!
Co ti to přinese?
Ráj barev a smíchu?
v mozku regrese
a spoustu hodin ticha..
Venku je kluzko,
noha ti podjede
oni to neuvidí
kdo pomoc přivede?
Tvá bolest jen smích sklidí..
Prosím tě vzpamatuj se!
nebylas taková
- dřív
Ale věci se horší
a tobě už nestačí pár piv..
Vzpomeň si, tohle jsi nemusela
i bez látek zrádných
jsi přece celá
a svá!
Vrať se zpět na zem
žij a nenič se
nebuď blázen!
Nám na tobě záleží
i když čas setkání brání
všechno se vylepší
- už se květen sklání.
Pak někdy v červnu
půjdeme spolu ven
a minulým starostem
se spolu zasmějem...
Komentáře (2)
Komentujících (2)