působí krásně spontánně...:) Prostě letět...hned, daleko a vysoko..!:)
02.05.2009 21:30:00 | Marquizzzka sarkastoptiminihilistka
moc hezké, poletíme...:o)tvé básně se čtou krásně.. taky ti chci poděkovat za hodnocení, moc si ho vážím, ještě jednou děkuji:)
10.05.2007 21:10:00 | kakaoo