njn chalpi autaky..benzin .o))
a mimochodem.. k te me ranni basnicce..ono to vlastne ani nikdy neplatilo :o))
R.
10.05.2007 22:47:00 | Bean
nevím na kolik si mohu dovolovat komenotvat dílo někoho staršího a zkušenějšího ale mě se to teda v některých místech moc drhne..a promin-nerýmuje....já nevím ale na stovku to není...
09.05.2007 21:45:00 | Malinka
pro Lorraine-Chtěla bych opravit svůj komentář .Je to omyl-špatně jsem se vyjádřila-neber to prosím jako kritiku.Tvé verše se mi líbí moc o čemž svědčí mé bodování.Vysvětlím Ti to ve vzkazu.
09.05.2007 09:19:00 | s.e.n
Já zase cítím tu atmosféru, vůni a vášeň z benzínu. V Mostě jsem byl i jinde. Jsem z města Velkých cen, které jsem od mala dostal do vínku jen...
08.05.2007 22:08:00 | Bíša
Celkově hezká báseň. Jen někde mně připadá příliš násilné dodržení rýmu,což ani není vždy nutné.
/myslím,že to je na úkor melodičnosti/
08.05.2007 17:44:00 | s.e.n