Někdy, když hodně toužíme lásku dostávat, pomůže, když se rozhlédneme, zda někde blízko není někdo, komu ji můžeme projevit ... je tolik míst, kde čekají na naši pozornost a je mnoho způsobů, jak ji můžeš darovat :o)
08.11.2007 23:08:00 | Beepat
Prečo?
To preto,že ak prídeš neskoro,
vlak Ti odíde
A ak už bol posledný
iný nepríde
Nevadí,že až na ďaľší deň
nastúpime obaja
do vlaku,čo zvezie nás
priamo,presne,do ,,raja,,...
22.05.2007 16:43:00 | džemo
Na to není žádná rada,
to jen život si zahrává,
když máš radost a jsi šťastna,
přijde chvíle bolavá.
Propadneš-li citům lásky,
to duše je pak bohatá,
ty chvíle prožít je jen krásný,
a srdce stále si je uchová.
Netřeba mít rady starších,
sama dojdi k poznání,
ani já ti nechci radit,
v tom ať ti nikdo nebrání.
Máš-li smutek-to se stává,
nezalejzej do skrytu,
usmívej se a buď hrdá,
jistě rád je někdo že jsi tu.
..Ahojky Bobi
11.05.2007 06:47:00 | bobi bobie
není to zrovna můj styl,jsem radši pro pevná pravidla,ale proč ne? pekné
10.05.2007 22:39:00 | galadriela
HA!Anibka! Huráááááá-kde ses toulala????
Chceš odpověď, nebo radu? Né že bych měla aspoň jedno...ale zkus se na to kouknout z druhé strany:
V hlubinách duše
se nová radost rodí
a v bohatství naděje
se s láskou setkáme.
Pláč osuší vítr
a slunce které vyjde
navzdory smutku
-my se nedáme:o)
Vždyť není tak zle,
jeden úsměv úsměv mnohdy stačí
aby osvětlil samotu
v celičké nahotě...a ta pak stydíce se prchla...k Neumětelům ;o)
Nooo a rady starších odmítáme protože TAK to je na světě už zařízeno:-D
/jsem se rozkecala, na starý kolena,co? :o))))/
08.05.2007 21:30:00 | Navire