Na plný pecky
Anotace: já život chtěl žít...však něco se zvrtlo...už nemám proč být....
Na plný pecky, já život chtěl žít
jenže koukla na mě, povídá - tak už můžeš jít
copak takhle končí tahle velká láska?
najednou mou tvář zdobí jen kamenná maska
Navždycky, napořád jsme chtěli spolu být
jenže to zmizelo, už není - chci jen Tebe mít
zmizelo, stejně jako smích se ztratil z mýho pohledu
a teď...jak dál žít...sám...jak jen to dovedu
Najednou z mýho srdce...jen rozbitá půl je tu
sedím, přemejšlím - zkouším ruskou ruletu
bo ona možná z toho srdce nezůstala ani ta půlka
se sklenici vodky v ruce...hraju - dokud neskončí to kulka
Komentáře (4)
Komentujících (3)