Naděje
Anotace: práce do jedný povídky:)
Všude krev a všude zlo
Chybí mi slunce, chybíš mi i ty maminko…
Až to skonči, až se setkáme
Zpívat a tančit budeme
Zpívat a slavit jaro, léto, podzim i zimu
Budeme slavit pro radost
Budeme totiž spolu
Cela rodina, sedíme za stolem
Jíme, pijem
a co dále děláme?
Sedíme, posloucháme klid všude kolem
Nebojíme se teď a nebudeme se bát ani pak
Jaro přijde tak jako skončí noc
Cítím to v srdci tak strašně moc
A ten cit dává všem naději
všem vždy a navěky
Komentáře (0)