Láska není jen slovo.
Láska je píseň,
co v noci se zpívá,
láska je slepá
a na mě se dívá.
Láska je motýl,
co lapit se nedá,
láska je růže,
tak proč je tak bledá?
Láska je srdce,
co zběsile bije,
láska je smrt
a přesto žije.
Láska je závrať,
vidět vše dvojí,
láska je má ruka
natažená k tvojí.
Komentáře (1)
Komentujících (1)