Zmatek
Vítr chvílemi fouká,
pohrává si
s mými vlasy.
Lokna se zvedá,
zpět usedá mi na rameno
a já celá orosená
od kapek rosy
vzpomínám si,
kolik tenkrát bylo venku krásy.
A teď vítr fouká
svět jen zmateně kouká
a já si upravuji vlasy..
Komentáře (5)
Komentujících (5)