Netancuju. Ale jeden čas jsem docela poslouchala Shakiru a docela mně ta myšlenka zaujala. Sice zatím teď nic nedělám, ale kdybych se doslechla o nějakém kurzu, asi bych neváhala:-) I mamka říká, že by si to klidně zkusila. Tak uvidíme:-)
20.01.2008 14:01:00 | Nikytu
Moc se mi tady líbí ty protiklady - zoufalec a smějící se drbny... Moc pěkné. :)
19.01.2008 21:55:00 | Charibeja
Zvláštní trochu rozostřené...Ale zdělila´s vše...vše cos chtěla...vše potřebné
08.05.2007 23:31:00 | Viki C.