Anotace: Všimněte si prvních písmen odstavců... Pro kamarádku Lucku k jejím 21. narozeninám (ale ne teď, už dávno)
zdar chlape.
pěkné přání
hezký věk,
voko bere!
někdo řek..
;O)
jo a já taky děkuji za přání, ono to potěší, fakt.
kdybych se domák nějakého blízkého srazu,dám vědět.
j.c.ben
24.05.2007 15:12:00 | j.c.