Má mátová rána
Anotace: ráno/ z pouhého pocitu bytí
s hlavou v mátovém čaji
směju se svým laxním bláznivinám
blázni, co svým vinám
dávají krajkované slunečníky
mne nijak neděsí.
Krhavýma očima
nabírám do úst pachuť kouře.
Komentáře (1)
Komentujících (1)