Anotace: krásnou báseň stvořila jsem, průšvih stal se jen. Báseň zmizela, než jsem ji uložila. Nakonec jen myšlenky. Málo kvalitní
Chtělas bys kousek ledu,
co by stékal po sametu
do kulaté jamky?
Chceš do ní třešničku,
co ukápla ti na tričku
místo inkoustové kaňky?
A zelenou okurku,
ztopořenou potvůrku
mezi ňadry.
a trošku zmrzliny,
na ní maliny,
co špičky velmi rády,...
(nahoď další...)
12.05.2007 21:40:00 | jehlaspichlas