Dávný křídla
Hloupě křížím svoje nohy
do kříže jednoho "ne"
Hebce čaruji svoje hříchy
na oltář cest
smývám
špínu padlých měst
v mátovém čaji
/převaluji na jazyku
pozdní rána mučedníků/
dávám svoje dávný křídla
do poličky slev.
Komentáře (1)
Komentujících (1)