Záchvěv citu
Anotace: stojím na zastávce a čekám na autobus, lidé po mě hází pohledy a já se ptám proč .... snad proto že tu stojím s pohledem upřeným do nikam a sním ......
Cítím trávu jak se větrem chvěje
slyším listí v korunách stromu
vidím párek ptáčků co si hnízdo staví
a mě v srdci hřeje pocit nepoznaný ...
Dýchám vzduch co nese vláhu rosy
cítím smutek co v sobě lidé nosí
vidím radost co z dětských očí září
za plotem dvě myšky co se v trávě páří
A sním svůj pohádkový sen
O princi co přijede v lesklé zbroji
o drakovi jenž se prince bojí
o princezně co ani zakletá nebyla
přesto svým srdcem pro prince kouzlila
Kouzlila lásku, kouzlila odvahu
střevíce nosila a neznala převahu
kouzlila radost a zaháněla smutek
dobrý či špatný byl její skutek?
Odpověď hledáš na otázku
zda máš dát či nedáš svůj život v sázku
zda chceš být tím princem v lesklé zbroji
a ona princeznou co tvou ránu zhojí
Každý máme své sny ...
Přečteno 526x
Tipy 3
Poslední tipující: WhiteSkull, pejrak
Komentáře (3)
Komentujících (3)