Žena..
Anotace: Co bychom dělali nebýt nich.. Nemají to lehké.
Spálená bábovka,
Oči pro pláč,
Zmoklá tvářička..
To je zas den...
Z práce únavu,
střídá chladný splín,
Halenka od vína,
Už nepomůže ani šprým...
Ještě vyprat a uklidit,
kdo jí asi pomůže..
kdo pomocnou ruku podá,
pohladí Jí po vlasech,
a zašeptá..
..díky za Tebe moje báječná...
Komentáře (9)
Komentujících (9)