Anotace: tak jak sem se z minuty na minutu citila..tak tak vznikla tahle basen..:))
já teda chápu asi smysl téhle básničky, soráč grygare...
ale teda ta gramatika... co gramatika, písmena...
věřím, že si nemáš s kým popovídat, když ti tam chybí "o"
ale jinak je to prostě další pohled na samotu, hodnotit radši nebudu, ale něco se mi tam i líbí...možná ta obyčejnost, je to přirozený, tak už jen pro to, ale co já můžu povídat o kvalitě...
10.05.2007 17:46:00 | journeyman
přečetla jsem si to. nakonec. ničím mne to nepřekvapilo. nic nového. nic působivého. prostě nic. možná byl tvůrčí záměr, aby to působilo fakt prázdně. povedlo se. ono to totiž nepůsobí vůbec.
09.05.2007 21:23:00 | grygaruv atelier
hned první řádek mi rozbil oko... sedím v kuchini... sry, ale dál jsem nečetla... aspon prozatim
09.05.2007 21:19:00 | grygaruv atelier