Slyšíš?Jsem tu.
Anotace: Pro jednoho kamaráda. Tak strašně ráda bych mu nějak pomohla. On bude vědět, že je to pro něho. (Doufám, že se neurazíš.)
Černá tma.
Všude kolem.
Stahuje se ti hrdlo.
Nemůžeš dýchat.
Cítíš, že ti dochází síly.
A srdce bolí ještě víc.
Tma je čím dál tím černější.
Najednou vidíš malé světýlko.
Slyšíš něco, jako šustot peří.
To světýlko je modré.
Najednou se můžeš nadechnout.
Světýlko se zvětšuje.
Už tě neobklopuje tma.
Všude je namodralé světlo.
Ano, bylo to peří.
Modré peří z mých křídel.
Jdu ti napomoc.
Jsem tvůj anděl s modrými křídly.
Přečteno 615x
Tipy 7
Poslední tipující: Wor, Teny, batůžek na motorku, Sleepwalker, pejrak, stmivani.na.lepsi.casy
Komentáře (8)
Komentujících (8)