Anotace: Mělo to původně být na jednoho člověka, vám neznámího, který zemřel před několika lety. Neodvážila jsem se báseň uveřejnit mezi jeho známými, čekal by mne bojkot, že jsem ho neznala...
musím říct, že to má hloubku... chápu...
14.05.2008 21:27:00 | ruach