Zatracená ...
Anotace: někde v životě, když se nad námi smráká temná noc ...
v černou čmohu rozmazaná tvář
cítím že nic není tak jak se zdá
pohybem rukou se rozplýváš
v mých snech
v mých očích
radostech i svářích
zlomený v páteři i vlastních tužbách
ztracený páter na cestě očistcem
nenabroušený nůž mě bodá ve spáncích
v nocích bezesných
ve dnech neslunných
kdy v hlavě démoni se páří
zhalená pod rouškou osudu síly zbavená
a moci té temné noci pod sílou sutin
a vlastní mysl střádá své sítě pavoučí
a drží v zajetí
v temném prokletí
andělskou duši, se zlomenou svatozáří
Přečteno 387x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
Komentáře (3)
Komentujících (3)