Ráj
Anotace: Zachvěl se vzduch a příroda vstává, sluneční paprsky teď ráno vítá. Po nočním tichu a klidném spánku, přiměli nás paprsky k životu.
Zachvěl se vzduch a příroda vstává,
sluneční paprsky teď ráno vítá.
Po nočním tichu a klidném spánku,
přiměli nás paprsky k životu.
Na stromech zpívají malí ptáčci,
všem říkají jak mají se rádi.
Jen málokdo teď jejich zpěv vnímá,
každý si říká, vždyť je to ráj
Komentáře (0)