S tebou po svém boku...
Anotace: taková obyčejná rýmovačka .... vznikla ráno cestou do práce...
Tak si stojím na zastávce,
oči se mi spánkem klíží,
závidím těm, co jdou z práce,
ti šťastlivci se domů blíží.
Zatímco si kávu vařím,
oni už jsou ve svém snu,
však já se domů také vrátím
a pak se do snu dostanu.
S Tebou po svém boku...
Přečteno 341x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (8)
Komentujících (8)